Welkom!

Volg 'De Graafschap in de Middeleeuwen'

Vanwege familie-omstandigheden wordt deze website voorlopig niet up to date gehouden.

Deze website bevat vele hoofdstukken over de adel, hun (verdwenen) kastelen en hun wereld in de middeleeuwse Achterhoek en Liemers.

fb arttwitter logoU kunt op de hoogte blijven van alle wijzigingen op deze website door deze website volgen op Facebook of Twitter met @DGidME.

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de migratie naar het content management systeem Joomla! Oude webadressen worden automatisch omgeleid naar het nieuwe webadres, totdat alle hoofdstukken zijn gemigreerd. Deze website is wellicht stokoud voor internetbegrippen (sinds 1998 aanwezig) en het onderwerp nog vele malen ouder, maar een modern jasje kan geen kwaad.

U kunt zich op de onregelmatige verschijnende email-nieuwsbrief abonneren, vragen stellen op het forum, of daar de gestelde vragen beantwoorden. Het forum zal mettertijd ook opgeschoond worden en in Joomla! worden geïntegreerd. Alle gebruikers van het forum die nog nooit gepost hebben en het afgelopen jaar het forum ook niet hebben bezocht worden verwijderd.

Verder wordt dank betuigd aan allen die een bijdrage aan deze website hebben geleverd!

 

Deze website maakt gebruik van Joomla!